Σεμινάρια εκπαίδευσης στο smILLe PDF Print E-mail
There are no translations available.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκαν τα πρώτα σεμινάρια εκπαίδευσης στο σύστημα διαδανεισμού Ίρις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στις 21,26 Μαρτίου, 4 και 9 Απριλίου 2014 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης αντίστοιχα. Μέχρι τώρα έχουν εκπαιδευτεί και χρησιμοποιούν το Ίρις τα παρακάτω ιδρύματα:


Ακαδημία Αθηνών

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Πανεπιστήμιο Πειραιά

ΤΕΙ Αθήνας

ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

ΤΕΙ Πειραιά

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

ΕΚΤ

ΤΕΙ δυτικής Μακεδονίας

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών)

Πανεπιστήμιο Πατρών

Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα, Αίγιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτος)

Πάντειο Πανεπιστήμιο

Πανεπιστήμιο Κρήτης

Πολυτεχνείο Κρήτης

ΤΕΙ Κρήτης

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

ΤΕΙ Ηπείρου

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών


Στις 7 Απριλίου 2014 έγινε τηλεκπαίδευση με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Λάρισας τα οποία θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν το προσεχές διάστημα. Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 έγινε τηλεκπαίδευση με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και στις 27 του ίδιου μήνα με τον ίδιο τρόπο εκπαιδεύτηκαν το ΤΕΙ Ηπείρου και το ΤΕΙ δυτικής Μακεδονίας. Την Δευτέρα 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση στο ΕΜΠ για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Θα παρακαλούσαμε όλα τα μέλη του δικτύου να πραγματοποιούν τα αιτήματα των διαδανεισμών τους, μέσα από το SmILLe και να μην χρησιμοποιούν άλλους τρόπους, γιατί δημιουργούν προβλήματα στις υπόλοιπες βιβλιοθήκες, που δεν μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των αιτημάτων τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μεγάλων καθυστερήσεων στις επιστροφές των τεκμηρίων ή ακόμα και απώλειάς τους.